Guvernul a decis angajarea răspunderii pentru comasarea alegerilor

Postat la 12 decembrie 2011 8 afişări

Guvernul a adoptat, luni, proiectele de legi privind comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare şi promovarea judecătorilor la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) şi a decis să promoveze actele normative prin angajarea răspunderii în Parlament, a anunţat premierul Emil Boc.

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, luni, că Birourile Permanente ale celor două Camere vor stabili în cursul acestei zile calendarul pentru angajarea răspunderii Guvernului pe legile privind comasarea alegerilor şi promovarea judecătorilor la ICCJ. Blaga a declarat că în şedinţa coaliţiei s-a decis angajarea răspunderii pe aceste legi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
alegeri,
comasare,
angajare,
raspundere
/actualitate/politic/guvernul-a-decis-angajarea-raspunderii-pentru-comasarea-alegerilor-9052509
9052509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.