Geoana preda armele Senatului

Postat la 25 februarie 2010 6 afişări

Fostul lider al PSD Mircea Geoana afirma intr-o postare pe blogul personal, ca isi pune la dispozitia partidului mandatul de presedinte al Senatului, el precizand ca raspunde astfel unei "insinuari subtile" a lui Adrian Nastase, care i-a transmis sa stea cuminte daca mai vrea aceasta functie.

"Constat ca, dupa declaratiile mele de ieri, Adrian Nastase s-a simtit cu «musca pe caciula» si, imbarbatat de noul statut informal pe care il are in partid, a lansat cateva mesaje care ar fi fost de luat in seama daca n-ar fi venit de la domnia sa. Ceea ce ma ingrijoreaza insa este insinuarea subtila pe care o face colegul meu, Adrian. Imi transmite, de fapt, «sa stau cuminte, daca mai vreau functia de la Senat», mesaj pe care de altfel l-am primit si pe alte canale", precizeaza Geoana, pe blog. El arata ca raspunsul sau la aceste mesaje si insinuari este ca isi pune mandatul de presedinte al Senatului la dispozitia PSD.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
congres,
Mircea Geoana,
Ponta,
Senat,
mandat
/actualitate/politic/geoana-preda-armele-senatului-5625393
5625393
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.