Geoana: Nu am propus amanarea alegerilor din partid

Postat la 19 februarie 2010 11 afişări

Presedintele PSD, Mircea Geoana, le-a fi propus, vineri dimineata, liderilor de organizatii si vicepresedintilor cu care s-a intalnit la biroul de la Senat, amanarea alegerilor pentru functiile de conducere centrala. Ulterior, acesta a infirmat zvonurile.

"Am iesit dintr-o sedinta de pregatire a Congresului de sambata pentru a infirma zvonurile cu privire la o asa-zisa amanare a Congresului nostru . Congresul este maine (sambata - n.r.), va avea loc si isi va alege o conducere. Apreciez faptul ca se lucreaza cu intoxicare si cu strategii sofisticate de pregatire a Congresului de maine", a spus Geoana.

"Nici gand. Vreau sa infirm aceste intoxicari care se practica de o maniera destul de profesionista. Am facut acest Congres pentru a rezolva problemele conducerii partidului si pentru a avea alegeri pentru conducerea partidului. Asta vom face maine (sambata - n.r.), la Romexpo, la ora 11.00", a subliniat Geoana.

Surse care au participat la intalnire au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Geoana a propus amanarea alegerilor pentru functiile de conducere de la nivel national. Argumentele lui Geoana au fost legate de disputa creata de propunerea candidaturilor pe liste, el motivand sugestia de amanare a alegerilor si prin faptul ca in acest fel s-ar mentine unitatea partidului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
congres,
candidatura,
alegeri,
Mitrea,
Geoana,
Ponta,
Diaconescu
/actualitate/politic/geoana-nu-am-propus-amanarea-alegerilor-din-partid-5562394
5562394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.