Funeriu, ministrul Educatiei, danseaza vals la balul lui Ghita Falca (VIDEO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 12 ianuarie 2011 35 afişări

Evenimentul organizat de primarul Aradului, Gheorghe Falca, a avut loc la finele lunii decembrie, cu ocazia sarbatorilor de iarna. Politicieni de varf din PDL au participat la bal, printre ei s-au aflat ministrul de Interne, Traian Igas, cel al Educatiei, Daniel Funeriu, si secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Eusebiu Pistru.

Balul caritabil la care au participat apropiatii sefului PDL Arad, Gheorghe Falca, a incantat invitatii cu orchestra si mancarea la cel mai inalt nivel: cerb lopatar, rata si somon. Biletul de intrare a costat 500 de lei, banii avand ca scop sustinerea unei cauze nobile, spun organizatorii.

Atat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, cat si cel al Internelor, Traian Igas, si secretarul de stat Eusebiu Pistru sunt aradeni.

Ghita Falca este un apropiat al presedintelui Traian Basescu. In iulie 2007, presedintele Basescu a botezat-o pe fiica primarului aradean Falca la manastirea din cartierul Gai din municipiul Arad.

Inalta Curte de Casatie si justitie a luat in calcul, in urma cu o saptamana, cererea procurorilor DNA ca dosarul edilului Gheorghe Falca pentru presupuse fapte de coruptie sa nu mai fie judecat de Tribunalul Arad, decizia urmand a fi luata in februarie. Din octombrie 2007, Falca a fost trimis in judecata pentru de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice, urmat de obtinerea unui avantaj patrimonial, cu consecinte deosebit de grave.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, spunea la finele lunii noiembrie ca Ghita Falca e candidatul pe care il sustine la conducerea PDL: "Eu nu l-am propus, cred ca s-a inteles gresit. Domnul Falca e singurul despre care eu stiu ca doreste sa candideze si acest lucru este de apreciat. Eu cred ca aceasta atitudine deschisa, care incurajeaza competitia, e sanatoasa pentru viata partidului. Mai degraba apreciez pozitia domnului Falca, de a declara ca da, urmeaza sa candideze, decat a altor colegi care incearca sa traga sfori si nu fac acest anunt sau asteapta sa-si negocieze candidatura inainte de a face anuntul".

Iata cum danseaza vals ministrul Educatiei, Daniel Funeriu (VIDEO)

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
bal,
PDL,
Arad,
Gheorghe Falca,
Funeriu,
Igas,
Pistru,
dans
/actualitate/politic/funeriu-ministrul-educatiei-danseaza-vals-la-balul-lui-ghita-falca-video-7885477
7885477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.