Emil Boc la "Dupa 20 de ani": Presedintele nu imi da ordine

Postat la 12 decembrie 2010 15 afişări

Premierul Emil Boc a fost invitat, duminica, la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la Pro TV, unde a discutat cateva din temele importante din punct de vedere politic si social.

Declaratiile premierului la Pro TV:

- Nu sunt un om care sa dea bir cu fugitii pentru ca am convingerea ca masurile pe care le luam sunt sanatoase. Nu mi-am dat niciodata demisia si nu mi-am scris niciodata demisia. Nu abandonez o lupta odata ce am intrat in ea.

- Presedintele nu imi da ordine, avem o relatie institutionala corecta, bazata pe un parteneriat in interesul Romaniei. Daca nu ne certam nu inseamna ca nu avem discutii referitoare la temele pe care le dezbatem. Nu este in stilul presedintelui genul de abordare de comanda. Are un punct de vedere, dar daca ii oferi contraargumente, gaseste solutia cea mai buna.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/emil-boc-la-dupa-20-de-ani-presedintele-nu-imi-da-ordine-7806879
7806879
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.