Dupa ce s-a unit la Bucuresti, opozitia ii da bataie cu aliantele in teritoriu

Postat la 20 februarie 2011 14 afişări

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat dupa o discutie cu omologul sau de la PNL, Radu Stroe, ca pana pe 5 martie vor fi incheiate toate protocoalele privind aliantele locale dintre PSD si ACD (PNL-PC).

El a precizat ca, acolo unde PSD, PNL si PC pot constitui majoritati, vor proceda imediat la acest lucru si, acolo unde este cazul, vor opera schimbarea viceprimarilor si a vicepresedintilor de CJ.

La Bacau, a tinut Dragnea sa anunte, nu mai este o problema intre liderii judeteni Viorel Hrebenciuc si Romeo Stavarache, acestia intelegand ca "interesul ca USL sa functioneze la capacitate maxima este unul national".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
opozitie,
PSD,
PNL,
PC,
alianta,
locale,
consilii judetene
/actualitate/politic/dupa-ce-s-a-unit-la-bucuresti-opozitia-ii-da-bataie-cu-aliantele-in-teritoriu-7997298
7997298
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.