De fapt, ce este un traseist?

Postat la 01 aprilie 2012 79 afişări

Justificând oferta făcută lui Sorin Frunzăverde de a prelua funcţia de vicepreşedinte al PNL, Crin Antonescu a spus că nu poate fi acuzat că e traseist politic un om care a stat 21 de ani în acelaşi partid şi e "singurul om cu o identitate asumată şi credibilă de dreapta din PDL".

Identitatea respectivă este recentă, iar Frunzăverde e creditat cu merite tocmai pentru traseism ideologic, respectiv pentru faptul că PD, partid membru al Internaţionalei Socialiste până în 2005, a trecut la PPE, schimbându-şi radical doctrina.

Dincolo de detaliile ideologice însă, Frunzăverde nu vine singur în PNL, ci aduce 42 de primari şi trei parlamentari, cărora va trebui să li se facă loc pe listele electorale, dat fiind că venirea lor (posibil şi a altora) ar putea contribui la câştigarea majorităţii parlamentare de către USL. Iar Antonescu a explicat că dobândirea majorităţii îi va permite USL să renunţe la greva parlamentară.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/de-fapt-ce-este-un-traseist-9460508
9460508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.