De ce a facut Andrei Gheorghe site-ul Ministerului Finantelor violet

Postat la 26 februarie 2010 18 afişări

Site-ul Ministerului Finantelor si-a schimbat culoarea: din banalul albastru al institutiilor publice, in atotputernicul violet, care face agenda in politica romaneasca.

Purtatorul de cuvant al institutiei, Andrei Gheorghe, are doua explicatii- una "in gluma", care tine de "repetarea inversa a numelui lui Sebastian Vladescu", si a doua "serioasa", care tine de "dinamica cromatica a site-ului".

"Este vorba de o seductie voita, prin amplificarea tertiarului imaginar, care, inevitabil si mefistofelic, va duce la repetarea inversa a numelui lui Sebastian Vladescu, pentru subjugarea totala si fiscala a iobagului roman", a fost prima explicatie a lui Andrei Gheorghe, purtatorul de cuvant al ministerului. "Acum vorbind serios", a continuat Gheorghe, "Va dati seama cat de ridicoli suntem? Actionam in virtutea unor marote inexistente…" Purtatorul de cuvant a precizat ca pentru proiectul sau online, presa.nu, pe care a fost "nevoit sa-l inchida", a ales violetul inainte ca Viorel Hrebenciuc sa faca amintita culoare celebra in Romania.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/de-ce-a-facut-andrei-gheorghe-site-ul-ministerului-finantelor-violet-5629333
5629333
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.