Daniel Constantin este noul presedinte al PC

Postat la 28 februarie 2010 10 afişări

Delegatii la Congresul extraordinar al PC l-au ales, duminica, pe Daniel Constantin in functia de presedinte al partidului, el obtinand 975 de voturi din cele 1373 voturi valabil exprimate.

Contracandidatul sau, Petru Marginean, seful filialei PC Hunedoara a obtinut 398 de voturi. Codrut Seres a fost ales secretar general al PC. Delegatii la Congres i-au ales si pe membrii Consiliului National al partidului. Constantin a multumit pentru ca "a fost primit in familia conservatoare" si a declarat inceputul campaniei electorale a partidului pentru alegerile din 2012. El a multumit presedintelui fondator al PC Dan Voiculescu pentru increderea pe care a acordat-o lui si tinerilor "de-a lungul existentei partidului".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/daniel-constantin-este-noul-presedinte-al-pc-5661008
5661008
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.