Cum l-a lucrat Basescu pe Boc. Elena Udrea avea pregatita demisia din guvern

Postat la 03 septembrie 2010 9 afişări

O noapte si-o zi. Atat l-a tinut curajul pe premierul Emil Boc, care a incercat sa-l sfideze pe presedintele Traian Basescu si sa faca o remaniere soft.

Imbarbatat de votul zdrobitor-majoritar in favoarea schimbarilor in Cabinet, fata de varianta demisiei intregului guvern, Boc s-a dus dimineata in fata lui Basescu cu o lista de remaniati din care lipseau numele grele, dar pe care aparea protejatul presedintelui, ministrul Finantelor Sebastian Vladescu. Premierul s-a tinut tare pana pe la pranz, cand a aflat ce-i pregatea Basescu, prin apropiatii lui: cererea de demisie a intregului Cabinet si, in caz contrar, cateva demisii din guvern, in frunte cu Elena Udrea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
remaniere,
ministri,
Guvern,
Udrea,
intalnire,
PDL
/actualitate/politic/cum-l-a-lucrat-basescu-pe-boc-elena-udrea-avea-pregatita-demisia-din-guvern-7094352
7094352
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.