Cum explica Udrea atacul lui Boc la adresa lui Vladescu

Postat la 15 aprilie 2010 9 afişări

Premierul Boc si seful de la Finante sunt intr-un mic razboi al replicilor. In ultimele doua zile, ei au fost protagonistii unor diverse scene la nivel guvernamental.

Dupa doua luni de la declaratiile pe tema impozitarii pensiilor care erau sa-l conduca pe Vladescu direct spre usa de iesire a Palatului Victoria, marti seful Executivului a reinceput sa-i atraga atentia ministrului cu diverse ocazii. Boc l-a taxat pe ministrul Finantelor cu ocazia comitetului interministerial privind descentralizarea si l-a avertizat ca Guvernul si administratia locala nu vor reusi sa deruleze programul de descentralizare daca Finantele nu inteleg ca trebuie sa aiba o alta abordare fata de acest proces si nici nu va avea deschiderea de a discuta despre sustinerea financiara a masurilor aferente. Seful Executivului l-a urecheat pe Sebastian Vladescu chiar daca acesta era alaturi de el la masa. Ministrul Finantelor nu a reactionat catusi de putin, ci a continuat sa studieze niste hartii pe care le avea in fata sa.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Udrea,
Boc,
Vladescu,
conflict,
tensiuni,
Guvern
/actualitate/politic/cum-explica-udrea-atacul-lui-boc-la-adresa-lui-vladescu-5899731
5899731
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.