Cum comentează presa germană vizita lui Traian Băsescu la Berlin: Politicienii nu-i vor pe români în euro

Postat la 11 noiembrie 2011 11 afişări

Vizita lui Traian Băsescu în Germania nu a trecut neobservată în presa din această ţară, ale cărei comentarii se concentrează în principal pe declaraţia preşedintelui român privind intenţia Bucureştiului de a adera la zona euro până în 2015, relatează Deutesche Welle, în pagina electronică.

"Merkel îşi manifestă respectul profund pentru eforturile României în vederea aderării la zona euro ", scrie cotidianul elveţian Neue Zuercher Zeitung în ediţia electronică, relatând despre vizita în Germania a preşedintelui Traian Băsescu şi despre elogiile formulate de cancelar. Programul de austeritate al premierului Emil Boc şi intenţia României de a adera până în 2015 la spaţiul monedei europene nu i-au convins însă, în egală măsură, pe toţi oficialii germani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
germania,
vizita,
basescu,
berlin,
reactii
/actualitate/politic/cum-comenteaza-presa-germana-vizita-lui-traian-basescu-la-berlin-politicienii-nu-i-vor-pe-romani-in-euro-8963842
8963842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.