Cum a ajuns Udrea sa citeze din Goebbels

Postat la 15 martie 2010 11 afişări

Ministrul PDL al Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, isi argumenteaza cu un citat din Goebbels, duminica, pe blog, actiunea in instanta impotriva senatorului PSD Olguta Vasilescu, mentionand, de asemenea, ca ii va da in judecata, de acum incolo, pe toti cei care ii lezeaza imaginea.

"Ma numar printre cei care cred, fara rezerve, ca una dintre dimensiunile esentiale ale democratiei este garantarea dreptului la exprimare si informare. Cred insa ca rostogolirea, in mod intentionat, de minciuni, prin intermediul mass-media, pana cand aceste minciuni ajung sa aiba, in perceptia publica, valoare de adevar, este nociva pentru democratie. « O minciuna repetata de o mie de ori ramane o miciuna, dar o minciuna repetata de un milion de ori devine adevar», spunea Goebbels, Ministrul Propagandei Publice in timpul regimului nazist", scrie Udrea la inceputul postarii intitulate "O minciuna repetata de un milion de ori devine adevar".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/cum-a-ajuns-udrea-sa-citeze-din-goebbels-5747082
5747082
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.