CExN al PSD a aprobat depunerea motiunii de cenzura

Postat la 30 august 2010 10 afişări

Comitetul Executiv National (CExN) al PSD a aprobat, luni, în unanimitate, depunerea de catre social-democrati a motiunii de cenzura.

Decizia a fost luata chiar la începutul sedintei, la propunerea liderului PSD Victor Ponta.Acesta a precizat ca detaliile privind calendarul depunerii motiunii de cenzura vor fi stabilite în cadrul reuniunii CExN.

"Va propun un vot de principiu ca obiectivul fundamental al nostru sa fie de a ne opune cu orice mijloace guvernarii Basescu-Boc, iar asta înseamna o motiune de cenzura. Avem dreptul la o singura motiune de cenzura pe aceasta sesiune, iar data si textul îl decidem împreuna, la o urmatoare întalnire", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
PSD,
CExN
/actualitate/politic/cexn-al-psd-a-aprobat-depunerea-motiunii-de-cenzura-7059049
7059049
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.