Ce are in comun presedintele Romaniei cu fostul presedinte al Argentinei? Agresivitatea si femeile-politician

Postat la 15 noiembrie 2010 13 afişări

Din spatele sotiei sale Cristina Fernandez, aleasa presedinte al Argentinei in 2007 dupa ce functia fusese ocupata de el vreme de patru ani, Nestor Kirchner a orchestrat politica tarii si a guvernului pana la moartea survenita pe neasteptate, la finele lunii trecute.

In istoria recenta a Romaniei nu au existat femei sa fi avut parcursuri atat de fulminante ca femeile din preajma presedintelui Traian Basescu - ca s-au numit ele Elena Udrea, Roberta Anastase, Monica Ridzi sau Lavinia Sandru. Cristina Fernandez a repetat in viata directivele sotului ei, mai ales in momentul cand el se afla in spatele tronului. Femeile din preajma lui Traian Basescu sunt, practic, purtatoare ale mesajului prezidential, expresie a vointei sale. Cine isi imagineaza ca Roberta Anastase ar mai fi in fruntea Camerei Deputatilor fara acordul presedintelui?

Mai mult pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
Argentina,
Kirchner,
FMI,
femei,
presedinte
/actualitate/politic/ce-are-in-comun-presedintele-romaniei-cu-fostul-presedinte-al-argentinei-agresivitatea-si-femeile-politician-7715218
7715218
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.