Cat de deprimante sunt manualele scolare. Ministrul Funeriu: „Pentru mine, sunt cel mai bun somnifer”

Postat la 16 februarie 2010 11 afişări

Manualele din care invata elevii de scoala primara sunt atat de plictisitoare incat reusesc sa il adoarma si pe ministrul Educatiei.

"Primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns in biroul de la minister a fost sa scot din vitrina toate diplomele si toate medaliile si am cerut sa mi se aduca toate manualele. De atunci, in fiecare zi citesc cate un manual si pot sa va spun ca multe dintre ele sunt un foarte bun somnifer", le-a marturisit, marti, Daniel Funeriu, deputatilor din comisia de invatamant.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
Funeriu,
manuale,
somnifer,
scolari
/actualitate/politic/cat-de-deprimante-sunt-manualele-scolare-ministrul-funeriu-pentru-mine-sunt-cel-mai-bun-somnifer-5533733
5533733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.