Care sunt prioritatile PNL pentru sesiunea parlamentara

Postat la 31 ianuarie 2010 15 afişări

Liderul PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, dupa o discutie cu grupurile parlamentare liberale, ca partidul are ca prioritati pentru sesiunea care incepe luni masuri de combatere a crizei, de sustinere a mediului de afaceri, precum si masuri legate de domeniul fiscal.

Calin Popescu Tariceanu a spus ca PNL are printre prioritati, in sesiunea parlamentara care incepe luni, masuri de combatere a crizei, de sustinere a mediului de afaceri, precum si masuri legate de domeniul fiscal.

Liderul liberal a mentionat printre prioritati domeniile sanatate, administratie publica, educatie, munca si protectie sociala, ordine publica, siguranta, agricultura.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PNL,
congres,
Tariceanu,
liberali,
candidatura
/actualitate/politic/care-sunt-prioritatile-pnl-pentru-sesiunea-parlamentara-5461922
5461922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.