Camera Deputatilor a aprobat OUG privind acordarea de stimulente bugetarilor

Postat la 19 octombrie 2010 14 afişări

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 209 voturi "pentru", 12 "impotriva" si 66 de abtineri, OUG 1/2010 referitoare la reglementarea stimulentelor acordate bugetarilor, ministrul Finantelor Gheorghe Ialomitianu declarand, dupa vot, ca a fost corectat un sistem de salarizare nedrept.

PNL a votat pentru aceasta ordonanta, a anuntat viceliderul grupului PNL Eugen Nicolaescu, aratand ca este o lege proasta si nedreapta, dar care a fost corectata, "in al 14-lea ceas", cu un amendament referitor la personalul bugetar din Ministerul Finantelor.Nicolaescu a spus ca cei din Ministerul Finantelor erau uitati, erau la "coada listei", dar, printr-un amendament la Ordonanta, "se incearca sa se corecteze o grava greseala".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Camera Deputatilor,
OUG,
bugetari
/actualitate/politic/camera-deputatilor-a-aprobat-oug-privind-acordarea-de-stimulente-bugetarilor-7497136
7497136
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.