Boc: Tariceanu este "un hot in sens figurativ"

Postat la 24 martie 2010 40 afişări

Premierul Boc a sustinut in fata instantei, ca fostul prim-ministru Tariceanu avea obligatia de a verifica respectarea legii in cazul Sterling si, din acest motiv, poate fi considerat un "hot in sens figurativ", Tariceanu spunand ca aceasta noua declaratie ar putea face obiectul unei actiuni penale.

Premierul Emil Boc si fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu au ajuns, miercuri dimineata, la Judecatoria sectorului 5 Bucuresti, pentru a fi audiati de instanta in procesul in care Tariceanu ii cere daune lui Boc pentru afirmatiile publice facute de actualul premier in legatura cu contractul Sterling.

In fata instantei, Boc si-a reluat acuzatiile sustinute anterior, aratand ca afacerea Sterling a avut ca punct de plecare compania Rompetrol, prin Dinu Patriciu, si a fost premeditata de fostul Guvern, din noiembrie 2008, odata cu aprobarea actului aditional 11 la contractul de explorare si impartire a productiei pentru perimetrele XIII Pelican si XV Midia. Boc a sustinut ca Tariceanu, in calitate de prim-ministru, avea obligatia de a cere si a verifica respectarea cadrului legal.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Boc,
Tariceanu,
proces,
calomnie
/actualitate/politic/boc-tariceanu-este-un-hot-in-sens-figurativ-5773362
5773362
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.