Boc si Tariceanu se lupta la tribunal in urma scandalului Sterling

Postat la 24 martie 2010 16 afişări

Premierul Emil Boc s-a prezentat, miercuri dimineata, la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, unde a fost audiat de instanta cu privire la acuzatiile publice pe care le-a adus predecesorului sau, fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu, in legatura cu contractul Sterling.

Procesul a fost intentat de Tariceanu, care il acuza pe Boc de minciuna si rea-credinta si ii solicita plata unor daune morale in valoare de 100.000 de lei.

Premierul Boc a afirmat, in fata instantei, ca Tariceanu poate fi considerat un "hot in sens figurativ" intrucat, in perioada in care avea calitatea de prim-ministru, avea obligatia de a cere si verifica respectarea legii in cazul Sterling, lucru pe care nu l-ar fi facut. Afirmatia l-a iritat pe fostul premier, care a spus ca noile afirmatii ale lui Boc ar putea face obiectul unui al doilea proces de calomnie.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Boc,
Tariceanu,
Sterling,
proces,
calomnie
/actualitate/politic/boc-si-tariceanu-se-lupta-la-tribunal-in-urma-scandalului-sterling-5773179
5773179
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.