Boc il apara pe ministrul Sanatatii: Are sustinere pentru a face reforma in sanatate, pentru ca este necesara

Postat la 09 aprilie 2011 11 afişări

Premierul Emil Boc a declarat, sambata, ca ministrul Sanatatii "are sustinere pentru a face reforma in sanatate, pentru ca este necesara" si ca, din primele analize, "nu rezulta o cauzalitate directa" intre decesul celor doua persoane din judetele Valcea si Constanta si desfiintarea spitalelor.

Emil Boc a fost intrebat, la Miercurea Ciuc (Harghita), cum apreciaza reforma din sanatate, el spunand ca asteapta evaluarile finale "de la ministrul Sanatatii si de la cei abilitati", transmite corespondentul MEDIAFAX. Premierul a precizat ca il sustine pe ministrul Cseke Attila "pentru a face reforma in sanatate". "Ministrul Sanatatii are sustinere pentru a face reforma in sanatate, pentru ca este necesara", a afirmat Boc. Referitor la moartea celor doua persoane la Balcesti (Valcea) si Baneasa (Constanta), premierul a spus ca din prima analiza care i-a fost prezentata " nu rezulta o cauzalitate directa intre cele doua decese si desfiintarea centrului de sanatate si a acelui spital".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanatate,
bani,
fonduri,
spitale,
bolnavi,
inchideri,
boc
/actualitate/politic/boc-il-apara-pe-ministrul-sanatatii-are-sustinere-pentru-a-face-reforma-in-sanatate-pentru-ca-este-necesara-8142392
8142392
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.