Boc despre pretul actiunilor Petrom: Decizia a fost luata cu presedintele, dar nu eram cu apa la gura

Postat la 14 august 2011 6 afişări

Pretul de vanzare a actiunilor Petrom (SNP) a fost decis impreuna cu presedintele Traian Basescu, fara insa ca la acel moment Guvernul sa fie "cu apa la gura", a declarat, sambata, premierul Emil Boc.

"Decizia a fost luata impreuna cu presedintele, dar nici atunci, ca si acum, nu eram cu apa la gura", a spus Boc, aflat in China. El a insa ca, analizand situatia actuala a economiei internationale, se pot ridica anumite semne de intrebare. Presedintele Traian Basescu a afirmat, miercuri, la o intalnire cu presedintele Consiliului de Supraveghere Petrom, dupa ce i s-a spus ca o actiune a companiei este acum cotata la 0,31 lei, ca "incepe sa ne para rau" ca statul nu a vandut cu 0,33 lei pe actiune,adaugand ca trebuie "sa asteptam vremuri mai bune". Oferta de vanzare la bursa a 9,84% din actiunile OMV Petrom, derulata in iulie, a esuat deoarece investitorii au subscris mai putin de 80% din titluri si va fi reluata, probabil anul viitor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
boc,
presedinte,
actiuni,
petrom
/actualitate/politic/boc-despre-pretul-actiunilor-petrom-decizia-a-fost-luata-cu-presedintele-dar-nu-eram-cu-apa-la-gura-8616103
8616103
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.