Boc: Coalitia se reuneste in aceasta seara pentru a discuta despre legile pensiilor si educatiei

Postat la 11 octombrie 2010 10 afişări

Coalitia de guvernare se va reuni luni seara, de la 19.00, pentru a decide cu privire la modalitatile si formele de promovare si de analiza in Guvern a prioritatilor legisalative, printre care reexaminarea Legii pensiilor si legea educatiei nationale.

"Coalitia se va intruni la ora 19.00, in aceasta seara, si va lua decizia cu privire modalitatile si formele de promovare si de analiza in guvern a celor mentionate", a anuntat presedintele PDL, premierul Emil Boc.El a mentionat ca printre temele discutate cu seful statului, s-au numarat reexaminarea legii pensiilor, legea educatiei nationale, legea salarizarii unitare a personalului bugetar, probleme legate de legea accelerarii proceselor judiciare, precum si de absorbtia fondurilor europene si privatizari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
Boc,
coalitie,
pensii
/actualitate/politic/boc-coalitia-se-reuneste-in-aceasta-seara-pentru-a-discuta-despre-legile-pensiilor-si-educatiei-7466197
7466197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.