Boc: Cererea de suspendare a presedintelui Basescu este "o fumigena de vara"

Postat la 24 iulie 2010 8 afişări

Solicitarea de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu depusa de catre presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, reprezinta "o fumigena de vara", menita doar sa furnizeze subiecte de discutie, considera liderul PDL, premierul Emil Boc.

"Este o fumigena de vara, pentru a da oamenilor subiect de discutie si mass-media prilej de comentariu. Eu cred ca cei care au facut anterior acest demers au invatat din lectiile istoriei si, in consecinta, nu merita comentarii suplimentare. Uitati-va in istorie, totdeauna istoria se repeta, dar mereu cu alte date", a spus Boc, solicitat de jurnalisti sa comenteze acest demers.

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a cerut conducerii Senatului sa discute oportunitatea inceperii procedurilor premergatoare suspendarii presedintelui Traian Basescu, insa pentru initierea suspendarii sefului statului sunt necesare semnaturile a o treime din numarul parlamentarilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suspendare,
presedinte,
Basescu,
Boc,
reactii
/actualitate/politic/boc-cererea-de-suspendare-a-presedintelui-basescu-este-o-fumigena-de-vara-6698956
6698956
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.