Boc: Cand voi fi in situatia sa-mi cumpar o noua masina, prima optiune va fi Dacia Duster

Postat la 23 aprilie 2010 17 afişări

Premierul Emil Boc a testat, vineri, la Uzinele Dacia Mioveni, doua autoturisme din noul model Duster, afirmand ca, in momentul in care va fi pus in situatia de a-si cumpara o masina, prima optiune va fi acest autoturism, despre care crede ca "este o masina de familie ideala".

"Cand voi fi in situatia sa-mi cumpar o noua masina, va asigur ca prima mea optiune va fi Dacia Duster. Sper sa o conving si pe sotie sa aiba aceeasi optiune ca mine. Deocamdata, am o masina la care inca trebuie sa platesc rate. Pot sa spun ca este o masina confortabila, silentioasa. Cred ca este o masina (n.r. - Dacia Duster) de familie ideala. Ar putea fi o solutie pentru fiecare roman", a declarat Emil Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Boc,
masina,
Dacia,
Duster,
optiune,
vizita,
Mioveni
/actualitate/politic/boc-cand-voi-fi-in-situatia-sa-mi-cumpar-o-noua-masina-prima-optiune-va-fi-dacia-duster-6038193
6038193
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.