Boagiu: Nu pot impune nimanui sa o pastreze pe Brutaru in TAROM

Autor: Razvan Muresan Postat la 29 martie 2011 54 afişări

Minstrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, a declarat, marti, cu prilejul extinderii noului terminal al Aeroportului "Henri Coanda" din Otopeni, ca nu poate oferi informatii despre numele noului director general al companiei TAROM, insa nu va impune o structura specifica de management viitorului sef al companiei.

"Daca noul sef de la TAROM vrea sa-si faca modificari in echipa, nu pot sa iau decizii peste el, pentru ca altfel nu s-ar mai numi restructurare. Nu pot impune nimanui ca Brutaru (fostul director general al TAROM n.r.) sa ramana sau nu in functie", a declarat Boagiu in cadrul unei discutii cu un grup restrans de jurnalisti.

Ruxandra Brutaru a demisionat la mijlocul lunii martie din funcţia de director general al TARIN pentru postul de director general adjunct in aceeasi companie. Brutaru declara la acea vreme ca a demisionat din functia de director general al Tarom din motive personale, legate de nevoia de a sta mai mult timp alaturi de familie, dar si din cauza salariului redus. Brutaru a fost numita in functie de fostul ministrul al Transporturilor, Radu Berceanu, pentru a-l inlocui pe Gheorghe Barla, care a fost demis.

Potrivit Mediafax, la inceputul lunii februarie, PSD a solicitat demiterea Ruxandrei Brutaru pentru management defectuos. Purtatorul de cuvant al Departamentelor PSD, Olguta Vasilescu, a afirmat ca privatizarea Tarom, agreata de statul roman printr-un memorandum incheiat in mai 2000 cu Banca Mondiala si semnat de ministrul Transporturilor de atunci, Traian Basescu, a fost oprita de Cabinetul Nastase, care a dus compania in castig.

Viitorul director general al TAROM urmeaza sa fie anuntat la inceputul lunii aprilie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/boagiu-nu-pot-impune-nimanui-sa-o-pastreze-pe-brutaru-in-tarom-8109119
8109119
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.