Basescu: Romania nu-si mai permite sa plateasca functionari incompetenti, bolnavi inchipuiti - LIVE TEXT

Postat la 21 septembrie 2010 23 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat marti in plen ca statul roman nu isi mai poate permite sa plateasca salarii pentru functionari incompetenti si bolnavi inchipuiti si nici ajutoare sociale celor care pot munci, dar nu vor.

Seful statului a mai spus ca Romania nu se mai poate imprumuta pentru a consuma, avand nevoie de investitii.

Presedintele a declarat ca nu trebuie sa li se promita pensionarilor mai mult decat le poate fi oferit, ca trebuie sa li se explice situatia, scopul fiind garantarea sustenabilitatii sistemului de pensii publice.

Traian Băsescu a susţinut în faţa parlamentarilor că "sunt încă prea multe categorii de venituri exceptate de la impozitare" şi prea mulţi agenţi economici care eludează obligaţiile fiscale.

Şeful statului a mai spus că situaţia de criză economică nu justifică neplata datoriilor către stat, aşa cum nici statul nu poate să nu-şi respecte obligaţiile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/basescu-romania-nu-si-mai-permite-sa-plateasca-functionari-incompetenti-bolnavi-inchipuiti-live-text-7353834
7353834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.