Basescu: Negocierile dintre PDL si PSD au durat patru zile. "Daca se dau banii, cer demisia premierului"

Postat la 23 septembrie 2010 10 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca negocierile dintre PDL si PSD pe marginea Legii pensiilor au durat patru zile, sustinand ca, daca Guvernul va plati banii, va solicita demisia premierului Emil Boc.

"Am cateva documente cu repartitia banilor pentru PSD, informatia, cand au inceput negocierile. Au fost negocieri care au durat vrreo patru zile. S-a negociat in faza initiala la nivelul sefilor de grupuri parlamentare, Toader cu Dusa, dupa care s-au dat unele linii de repartitie a banilor si, dupa patru zile, a si fost transmisa premierului de grupul PDL solicitarea PSD ca sa nu participe la vot. Asta a fost conditia. Dati-ne banii acestia si nu participam la vot", a sustinut Basescu la B1 TV.

Seful statului a mai spus ca, daca Guvernul Boc ar da acesti bani, i-ar cere public premierului sa-si prezinte demisia, dar s-a declarat convins ca prim-ministrul nu va accepta "un astfel de targ".

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/basescu-negocierile-dintre-pdl-si-psd-au-durat-patru-zile-daca-se-dau-banii-cer-demisia-premierului-7389634
7389634
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.