Basescu isi ia Duster platit de sotie

Postat la 08 aprilie 2010 15 afişări

SUV-ul costa 71.016 RON si a fost achitat de Maria Basescu. Duster este, de azi, masina familiei Basescu, presedintele alegand un model de serie pentru care a avut o singura cerinta: sa fie rosu.

Presedintele Traian Basescu viziteaza astazi uzina Dacia de la Mioveni, ocazie cu care va intra in posesia SUV-ului Duster pe care l-a comandat in urma cu cateva saptamani. Conform informatiilor oferite de Administratia Prezidentiala, masina va apartine familiei Basescu, in ordinul de plata fiind trecuta Maria Basescu la platitor si Traian Basescu la cumparator. Masina presedintelui a costat 71.016 RON (aproximativ 17.400 euro) si a fost platita pe 6 aprilie prin sucursala din Constanta a unei banci comerciale. Conform surselor, presedintele Basescu nu a primit nici o reducere din partea constructorului si nici nu exista vreo intelegere privind utilizarea masinii pe o anumita perioada. "Este un model obisnuit de serie. Presedintele va mai utiliza, ocazional, masina Logan aflata in dotarea SPP", mentioneaza sursele citate.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/basescu-isi-ia-duster-platit-de-sotie-5836072
5836072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.