Băsescu: Cred că perioada de criză se va întinde pe termen mediu - 2, 3, 4 ani

Postat la 22 septembrie 2011 13 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că România trebuie să-şi exploateze resursele pentru a crea locuri de muncă şi pentru a ajuta trecerea mai uşoară peste perioada de criză, care, opinează el, se va întinde pe termen mediu, respectiv "2, 3, 4 ani".

Am cerut Guvernului să-şi asume răspunderea nu numai cu proiectul Roşia Montană. Am cerut curaj să ia decizii pentru deschideri de exploatări aur, argint, cupru… Nu numai la Roşia Montană, nu numai acolo este aur… Mai sunt cel puţin încă două zone cu prezenţă mulţumitoare a aurului… Cuprul la Roşia Poieni, trebuie reluată exploatarea. Trebuie reluate în forţă exploatările de uraniu, prospecţiunile şi exploatările de ţiţei. Avem resurse, trebuie exploatate pentru crearea locurilor de muncă şi pentru a ne ajuta să trecem mai uşor perioada de criză, care eu cred că se va întinde pe termen mediu - 2, 3, 4 ani", a declarat Băsescu la TVR1.

El a afirmat că soluţii există, dar că guvernanţii nu iau decizii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/basescu-cred-ca-perioada-de-criza-se-va-intinde-pe-termen-mediu-2-3-4-ani-8782849
8782849
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.