Băsescu: Bugetul anului 2012 trebuie să fie extrem de prudent

Postat la 25 octombrie 2011 9 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a spus luni, într-o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, că bugetul anului 2012 trebuie să fie extrem de prudent, mai ales pentru că finanţarea deficitului este extrem de scumpă.

S-ar putea ca evaluarea europeană să nu ţină cont de nevoia de menţinere a expunerii pe statele non-euro.

Trebuie găsite soluţii cu cel mai mic impact asupra populaţiei când vorbim de reducerea deficitului bugetar. Guvernul trebuie să analizeze unde sunt lucruri care trebuie explicate şi făcute. În niciun caz nu se pune problema reducerii de pensii sau de salarii.

Reduceri de cheltuieli trebuie făcute în 2012 pentru a proteja investiţiile, dar trebuie văzut unde se vor face aceste reduceri.

Vom stabili care sunt şansele ca anul viitor să fie indexate pensiile. Ce vă pot spune cert este că nu se vor tăia sau impozita suplimentar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
buget,
pensii,
salarii
/actualitate/politic/basescu-bugetul-anului-2012-trebuie-sa-fie-extrem-de-prudent-8898819
8898819
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.