Basescu are datorii la o spalatorie auto

Postat la 17 martie 2010 11 afişări

Administratorul unei spalatorii din Satu Mare sustine ca Administratia Prezidentiala nu a platit 312 lei pentru masinile curatate la acea spalatorie, cu prilejul vizitelor facute de presedintele Traian Basescu in cursul anilor 2008 si 2009.

Administratorul spalatoriei auto Szuper Csapat din municipiul Satu Mare, Claudiu Tamas, a declarat ca Administratia Prezidentiala a ramas datoare cu 312 lei, dupa ce in octombrie 2008 si in mai 2009 autoturismele din convoiul prezidential au fost curatate aici.

Tamas sustine ca noua masini din convoiul prezidential au fost spalate, in luna octombrie 2008, la spalatoria auto pe care o conduce, iar in mai 2009 au fost curatate alte cinci autovehicule, printre ele si Mercedesul in care era dus presedintele Traian Basescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/basescu-are-datorii-la-o-spalatorie-auto-5753542
5753542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.