Apoliticul Basescu catre politicieni: Fac un ultim apel, la anul va fi prea tarziu: Fiti responsabili!

Postat la 25 noiembrie 2010 13 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la BNR, ca lanseaza un "mesaj de ultim apel" catre politicieni, pentru ca anul viitor "s-ar putea sa fie prea tarziu", un mesaj care are doua cuvinte: "Fiti responsabili!".

"Ma aflu aici, intr-un sanctuar al economiei romanesti, la sediul Bancii Nationale. De aici lansez un mesaj catre politicieni, un mesaj de ultim apel, pentru ca la anul s-ar putea sa fie prea tarziu: fiti responsabili! Nu mai putem cheltui, cat am cheluit pe vremea bulei imobiliare, care a adus mari venituri la bugetul de stat, si de consum exagerat", a spus seful statului. El a sustinut ca exista un singur drum corect, cel al dezvoltarii prin investitii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
politicieni,
responsabilitate,
apel
/actualitate/politic/apoliticul-basescu-catre-politicieni-fac-un-ultim-apel-la-anul-va-fi-prea-tarziu-fiti-responsabili-7749163
7749163
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.