Antonescu: Basescu va fi nevoit sa caute solutii pentru guvernare

Postat la 30 ianuarie 2010 7 afişări

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi la Poiana Braşov, ca presedintele Basescu va fi nevoit de realitate sau de oamenii iesiti in strada sa caute solutii de guvernare pragmatice, de avarie, care sa salveze Romania, PNL fiind pregatit sa guverneze prin programele sale.

"Nu cred ca presedintele Romaniei, care azi face si desface totul in aceasta tara, se va gandi intr-o zi ca e totusi o prea mare batjocura si ca nu merita tara asta asa ceva, nici cei cinci milioane care i-au dat incredere, nici cei cinci milioane care i-au dat o lectie, si ca tara asta merita un Guvern ceva mai bun decat Guvernul Boc-Udrea", a susţinut Antonescu.

Cititi mai multe declaratii facute de Crin Antonescu pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/antonescu-basescu-va-fi-nevoit-sa-caute-solutii-pentru-guvernare-5460413
5460413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.