Ambitii liberale

Postat la 24 iunie 2008 16 afişări

Pentru PNL, faptul ca filiala Bucuresti s-a aflat printre cele cu rezultate mai slabe in alegeri a insemnat un conflict deschis intre presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu, si seful filialei Bucuresti, Ludovic Orban, care nu a acceptat sa-si dea demisia ca sa probeze astfel ca si-ar asuma un esec

Argumentul logic al lui Orban a fost ca rezultatele, altfel nu rele, ale alegerilor locale au fost obtinute de PNL pentru prima data, in conditiile in care a candidat singur si nu in alianta cu un alt partid. Conflictul cu Tariceanu nu s-a incheiat insa, ba chiar s-a extins in sfera administratiei, in urma demiterii de catre premier a prefectului Capitalei, un apropiat al lui Orban.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/ambitii-liberale-2736499
2736499
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.