Al doilea avocat de business din Guvernul Tariceanu

Postat la 29 februarie 2008 48 afişări

Catalin Predoiu, fost partener al casei de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu, a fost investit in aceasta seara in functia de ministru al Justitiei. El este cel de-al doilea avocat de business membru al guvernului condus de Calin Popescu Tariceanu dupa Gabriel Zbarcea, care a detinut functia de presedinte al AVAS din februarie pana in septembrie 2005.

De altfel, activitatea de avocat al lui Catalin Predoiu a generat deja controverse in presa, data fiind activitatea de consultanta juridica oferita in urma cu 8-9 ani companiei Rompetrol, condusa de Dinu Patriciu, membru de seama al Partidului National Liberal.

Insa presedintele Traian Basescu a afirmat ca speculatiile legate de activitatea anterioara a acestuia "nu au acoperire in legaturi care sa-i pericliteze activitatea in Ministerul Justitiei", precizand ca are toata increderea in el.

Absolvent al Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, in 1991, Catalin Predoiu este avocat asociat la casa de avocatura Zamfirescu, Racoti, Predoiu, fiind specialist in tranzactii bancare si financiare.

Sursa foto: Administratia Prezidentiala

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/al-doilea-avocat-de-business-din-guvernul-tariceanu-2424572
2424572
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.