18 mil. euro pentru liniste la motiunea de cenzura. Printre beneficiari: orasul care l-a trimis pe Igas in Senat si liceul Elenei Udrea

Postat la 20 octombrie 2010 8 afişări

Cu numai o zi inainte de citirea motiunii de cenzura depusa de partidele de opozitie impotriva Guvernului Boc, Executivul a facut o infuzie de capital, deocamdata pe hartie, in special in judetele pedeliste si udemeriste. Marti a fost publicata HG prin care se acorda 80 milioane de lei pentru 959 de unitati scolare din tara.

Cea mai mare suma - 1 milion de lei - se va duce in orasul Pecica, colegiul unde a fost ales ca senator actualul ministru de Interne, Traian Igas. Pe locul doi se numara Liceului Teoretic "Ady Endre" din sectorul 2 Bucuresti, liceu maghiar caruia i s-au repartizat 600.000 de lei.

Dintr-o analiza preliminara, la nivelul judetelor care au primit bani, cele mai mari alocari s-au facut tot pentru PD-L. Si in fiefurile UDMR se duc sume care depasesc un milion de lei.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/18-mil-euro-pentru-liniste-la-motiunea-de-cenzura-printre-beneficiari-orasul-care-l-a-trimis-pe-igas-in-senat-si-liceul-elenei-udrea-7504195
7504195
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.