Poliţia Română, un lung şir de gafe monumentale. Cazurile în care au comis-o grav

Postat la 22 noiembrie 2023 33 afişări

Poliţia Română, un lung şir de gafe monumentale. Cazurile în care au comis-o grav

Ultima gafă comisă de  Poliţia Română în cazul crimei de la Sibiu completează o lungă listă de erori a instituţiei. Fie că vorbim de mandate de percheziţie emise greşit sau de urmărirea unui alt suspect în cazul uciderii afaceristului Adrian Kreiner. Toate aceste aspecte evidenţiază managementul deficitar din aparatul de coerciţie al statului român.

Este adevărat că Poliţia Română şi Jandarmeria nu fac nimic altceva decât să pună în aplicare mandatele emise de magistraţi, dar asta nu scuză cu nimic instituţia aflată în subordinea ministerului de Interne.În cele urmează vedem şi de ce.

Cazurile în care Poliţia Română a comis-o grav

Să luăm de exemplu un caz care a făcut înconjurul ţării. Anume, cel în care poliţia din Gorj a căutat pentru crimă un alt bărbat. Mai exact, Poliţia a plecat în căutarea nemernicului care şi-a împuşcat concubina. Poliţia a publicat imagini cu un alt bărbat.

Mai grav este că aşa zisul suspect avea deficienţe de auz şi nu avea nicio legătură cu fapta comisă. Dar chiar şi în aceste condiţii imagini cu persoana greşită s-au rostogolit timp de trei zile pe la mai toate posturile de televiziune. Grozăvia a fost semnalată într-un târziu de unul dintre apropiaţii persoanei vizate de imagini.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
gafe,
grav

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.