Poliţia londoneză raportează o creştere importantă a infracţiunilor motivate de ură, după referendum

Postat la 06 iulie 2016 106 afişări

Scotland Yard, serviciul de poliţie din Londra, a raportat o creştere de peste 50% a numărului plângerilor în legătură cu infracţiuni motivate de ură după referendumul din Marea Britanie, informează site-ul cotidianului The Independent.

Poliţia londoneză raportează o creştere importantă a infracţiunilor motivate de ură, după referendum

Potrivit datelor prezentate de Scotland Yard, în perioada 24 iunie - 2 iulie, poliţia a primit informaţii în legătură cu 599 de incidente în legătură cu infracţiuni motivate de ură, adică în medie 67 de acuzaţii pe zi, comparativ cu o medie zilnică de 44, înainte de 24 iunie.

Mak Chishty, un oficial din cadrul poliţiei metropolitane, a declarat că "Putem observa o creştere a numărului infracţiunilor motivate de ură după referendumul din Marea Britanie."

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politia-londoneza-raporteaza-o-crestere-importanta-a-infractiunilor-motivate-de-ura-dupa-referendum-15518836
15518836
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.