Cele mai scumpe substanţe din lume: ce costă 27 mil. dolari pe gram? Dar 62.500 mld. dolari? Galerie FOTO

Postat la 06 iulie 2016 608 afişări

Aurul înseamnă lux. Metalul preţios este deseori asociat cu luxul şi regalitatea. Dar se pare că aurul este de fapt cu mult mai ieftin decât alte materii prime rare

Cele mai scumpe substanţe din lume: ce costă 27 mil. dolari pe gram? Dar 62.500 mld. dolari? Galerie FOTO

Aurul înseamnă lux. Metalul preţios este deseori asociat cu luxul şi regalitatea. Dar se pare că aurul este de fapt cu mult mai ieftin decât alte materii prime rare, scrie Business Insider.

Există o multitudine de substanţe foarte scumpe care sunt folosite în procese industriale sau casnice.

Dacă aurul are un preţ de numai 56 de dolari/gram, cea mai scumpă "sustanţă" este antimateria, care are un preţ format din 14 cifre pentru un singur gram.

Care sunt acestea?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scumpire,
costuri,
galerie foto
/actualitate/cele-mai-scumpe-substante-din-lume-ce-costa-27-mil-dolari-pe-gram-dar-62-500-mld-dolari-galerie-foto-15518394
15518394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.