Poliţia anchetează încredinţarea de TVR către Dolce a meciurilor de la Euro 2012

Postat la 18 iunie 2012 52 afişări

Poliţia a deschis o anchetă cu privire la modul de încredinţare directă de către fosta conducere a TVR către Dolce TV - Romtelecom a drepturilor de transmisiune a meciurilor din cadrul Euro 2012.

"Astăzi, 18 iunie 2012, SRTv a fost sesizată de către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), Poliţia Sector 1, Serviciul Investigări Fraude, referitor la faptul că 'se efectuează verificări în dosarul penal nr. 8323/P/18.06.2012 cu privire la modul de încredinţare directă de către SRTv către DOLCE TV a drepturilor de transmisiune a partidelor Campionatului European de Fotbal - Euro 2012'", se arată în comunicatul Televiziunii Române.

Contractul la care se face referire a fost încheiat de către fostele foruri de conducere ale televiziunii publice, se precizează în comunicat. Până la ora difuzării acestei ştiri, Alexandru Lăzescu, fostul preşedinte-director general al TVR, nu a putut fi contactat.

Radu Călin Cristea, directorul general interimar al Televiziunii Române, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că televiziunea publică a notificat Romtelecom să nu mai difuzeze meciuri din cadrul Euro 2012, întrucât societatea nu a respectat acordul cadru privind sublicenţierea drepturilor de transmisie pe Dolce Sport.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politia-ancheteaza-incredintarea-de-tvr-catre-dolce-a-meciurilor-de-la-euro-2012-9758469
9758469
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.