Poftiţi şi cheltuiţi!

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 16 martie 2019 48 afişări

Ca să-ţi stimulezi oaspeţii să cheltuiască milioane de dolari la mesele tale de joc trebuie să le oferi condiţii pe măsură, iar pentru a crea asemenea condiţii, proprietarul cazinoului din Las Vegas Palms Casino Resort a apelat la un artist pe care l-a lăsat să-şi facă de cap.

Poftiţi şi cheltuiţi!

Din colaborarea lor a apărut aşa-numitul Empathy Suite, întins pe două etaje, prevăzut cu piscină, bar şi spaţiu pentru vizionare de filme care poate găzdui 52 de persoane, două camere de masaj, şi decorat de nimeni altul decât britanicul Damien Hirst.

Apartamentul este astfel plin lucrări ale acestuia, printre care o vitrină de sticlă cu doi rechini în formol, vitrine cu schelete de peşti, precum şi decoraţiuni sub formă de fluturi, cranii sau pilule. Empathy Suite nu poate fi rezervat decât pentru cel puţin două nopţi, la tariful de 100.000 de dolari pe noapte.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.