Rovana Plumb, „locomotiva” PSD la europarlamentare

Postat la 15 martie 2019 31 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Dâmboviţa, că o va propune cap de listă la europarlamnetare din partea PSD pe Rovana Plumb, iar după alegeri îi va cere şi premierului Viorica Dăncilă să o propună pentru un post.

Rovana Plumb, „locomotiva” PSD la europarlamentare

"Anul 2015 am fost condamnat în primă instanţă pentru marele act de corupţie că am cerut românilor să vină la referendum să îl dea jos pe Băsescu. Mi-am dat demisia. Am aflat că fusesem vândut ca să fiu victima sau cel care trebuie să fie vinovat pentru toate. După care am aflat pe Facebook că unul a fugit. A fugit efectiv.

 

O să tot vorbim în perioada asta pentru că nu putem să stăm indiferenţi iar ţara să fie lăsată pe mâna unor alte interese. Au venit colegi care să mă convingă să mă înscriu să candidez interimar. Am făcut-o şi am câştigat. Unul dintre colegi, care nu mai e acum printre noi, a spus că se aşteaptă ca Rovana să fie pedepsită", a declarata Lliviu Dragnea, la Dâmboviţa.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.