Grupul City Grill preia spaţiul berariei Becker Brau din Rahova

Autor: Andra Stroe Postat la 14 martie 2019 114 afişări

Grupul românesc de restaurante City Grill face un pas important pentru extinderea în centrul Bucureştiului prin preluarea spaţiului fostei berării Becker Brau din zona Rahova.

Grupul City Grill preia spaţiul berariei Becker Brau din Rahova

În această primăvară, Grupul City Grill deschide un restaurant în spaţiul fostei berării, în urma unei investiţii de 500.000 euro. Deschiderea face parte dintr-un plan amplu de dezvoltare al Grupului City Grill, care vizează extinderea portofoliului de restaurante în clădiri sau locuri cu istoric în domeniul ospitalităţii, în Bucureşti sau oraşe mari din ţară.

Potrivit lui Daniel Mischie, CEO City Grill Group, bugetul total de investiţii în noi restaurante sau reamenajari ale grupului pentru acest an poate depăşi 3,5 milioane euro, dezvoltarea fiind condiţionată de găsirea unor spaţii potrivite.

Spaţiul are o suprafaţă de peste 1000 mp şi poate găzdui până la 300 oaspeţi în interior şi 200 pe terasă. Lucrările pentru amenajarea restaurantului din portofoliul City Grill, care va funcţiona în locul fostei berării Becker Brau sunt în desfăşurare, urmând ca acesta să fie deschis în această primăvară, cu o echipa de peste 100  angajaţi.

În 2018, Grupul City Grill a ajuns în 2018 la o cifră de afaceri de 37,7 milioane de euro, cu o creştere de 11% faţă de anul precedent. Valoarea investiţiilor din 2018 s-a ridicat la 2,3 milioane de euro.

City Grill are peste 1350 de angajaţi în restaurantele şi cafenelele operate şi este cel mai important angajator român din industria restaurantelor. Cele mai căutate poziţii sunt cele de picoli, ospătari, bucătari şi ajutor de bucătar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
extindere,
rahova,
preluare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.