PNŢCD, înfrânt alături de PSD la alegeri: Blocarea accesului la Facebook în România, după prejudicierea alegerilor. Zuckerberg să dea explicaţii

Postat la 27 mai 2019 139 afişări

PNŢCD solicită, pe Facebook, Guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România, acuzând reţeaua socială că a prejudiciat alegerile în ţara noastră, iar Parlamentului să facă o comisie de anchetă astfel încât Mark Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii.

PNŢCD, înfrânt alături de PSD la alegeri: Blocarea accesului la Facebook în România, după prejudicierea alegerilor. Zuckerberg să dea explicaţii

"Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reţeaua de socializare Facebook. Aşa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot aşa mai mulţi ţărănişti au fost blocaţi pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu. În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar şi îndemnurile la violenţă ale reprezentanţilor altor partide", transmite PNŢCD, pe pagina de Facebook.

Reprezentanţii partidului condus de Aurelian Pavelescu cer ca Mark Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii pentru aceste fapte.

'Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii. Facebook câştigă mulţi bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenţie pieţei din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil", potrivit sursei citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
facebook,
romania,
blocare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.