REPORTAJ | VOT în Teleorman: Unii oameni de acord ca Jandarmeria să aibă putere mai multă de ”executare a TERORIŞTILOR de la mitinguri” / VIDEO

Postat la 26 mai 2019 64 afişări

Votarea în Teleorman se desfăşoară între speranţă la oraş şi resemnare la sate, de la „de când am intrat în UE nu am avut parte decât de avantaje” în Alexandria la „sunt de acord cu împuternicirea Jandarmeriei să le dea putere mai multă de executare a teroriştilor care sunt pe la mitinguri” la sat.

REPORTAJ | VOT în Teleorman: Unii oameni de acord ca Jandarmeria să aibă putere mai multă de ”executare a TERORIŞTILOR de la mitinguri” / VIDEO

Secţiile de votare din Alexandria au fost pline, maşinile au umplut străzile, în timp ce la sate oamenii păreau mai resemnaţi, iar localnicii nu păreau să fi înţeles ideea desfăşurării referendumului, dar nici efectele concrete ale alegerilor europarlamentare.

În dimineaţa zilei alegerilor, în Alexandria părea a fi o zi lucrătoare: maşini pe străzi, oameni alergând în toate direcţiile, iar secţiile de votare pline. Se formaseră cozi încă de dimineaţă, iar oamenii aşteptau răbdători să le vină rândul. În secţiile de votare prezenţa este mai mare decât de obicei în prima parte a zilei, iar oamenii, în marea lor majoritate, îşi exprimau intenţia de a vota atât pentru europarlamentare, cât şi pentru referendumul pe justiţie.

Un bărbat între două vârste iese din secţie mulţumit de sine. L-am întrebat dacă şi-a exprimat opţiunea şi la referendum şi la europarlamentare şi a răspuns: „Am speranţa unei schimbări cât mai rapide, se simte lucrul ăsta de ceva vreme şi vrem să fim cu adevărat în Europa. Am votat ambele variante, consider că este normal să votăm şi referendumul, pentru că sunt nişte întrebări pertinente, sunt nişte bani până la urmă alocaţi în acest sens şi este normal să acordăm atenţie şi acestui referendum”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acord,
executare,
jandarmerie,
putere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.