PNL propune un armistiţiu politic. Premierul interimar a trimis oferta partidelor parlamentare

Autor: Mediafax Postat la 26 octombrie 2021 23 afişări

PNL propune un armistiţiu politic. Premierul interimar a trimis oferta partidelor parlamentare

PNL propune un armistiţiu politic partidelor parlamentare. Premierul interimar Nicolae Ciucă a trimis marţi oferta liderilor politici din Parlament.

Anunţul a fost făcut de liderul PNL, Florin Cîţu.

„Venim azi cu încă un element nou care sperăm să deblocheze această situaţie măcar pentru o perioadă... Azi premierul desemnat a trimis către liderii politici ai partidelor parlamentare un document, practic, un armistiţiu prin care aceste partide vor susţine acest guvern minoritar”, a declarat, marţi, Florin Cîţu.

Liderul PNL mai spune că documentul trebuie să fie semnat de toţi liderii politici care astfel îşi iau angajamentul de a nu-şi pune piedici în Parlament. Perioada armistiţiului va fi stabilită de comun acord de liderii partidelor parlamentare, a precizat Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
armistitiu,
politica,
partide

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.