PNL: Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, caută bani prin gunoaie

Postat la 09 ianuarie 2018 265 afişări

Consiliului Local Sector 4 a majorat cuantumul taxei de salubrizare la 6 lei /persoană/ lună, pentru cei cu venituri nete sub 2.000 lei, şi la 9,6 lei / persoană / lună, pentru cei cu venituri nete peste 2.000 lei, susţine preşedintele PNL Sector 4, care anunţă că va ataca deciziile.

PNL: Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, caută bani prin gunoaie

"În cursul şedinţei extraordinare de ieri a Consiliului Local sector 4, convocată la cererea domnului primar, a avut loc un nou episod prin care se loveşte în buzunarul contribuabililor şi adânceşte haosul din domeniul impozitelor şi taxelor locale. Sub pretextul unei proiect de hotărâre depus de acoliţii de la PMP – ALDE – PPUsl privind instituirea şi încasarea taxei de salubrizare, primarul Băluţă caută o soluţie de salvare a propriei imagini, după ce la sfârşitul anului trecut, cu ajutorul aceleiaşi monstruoase coaliţii PSD-ALDE-PMP-PPUsl, a promovat o altă hotărâre prin care taxa de salubrizare a fost stabilită la 12 lei / persoană / lună şi la 80 lei / persoana juridică / lună (Hotărârea nr. 347 din 18 decembrie 2017)", se arată într-un comunicat de presă al preşedintelui PNL, Sector 4, Răzvan Sava, remis marţi MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.