PMP: Singura şansă a României de a scăpa de PSD şi PNL, o dreaptă unită, modernă şi puternică

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 14 iunie 2023 60 afişări

PMP: Singura şansă a României de a scăpa de PSD şi PNL, o dreaptă unită, modernă şi puternică

Singura şansă a României de a scăpa de PSD şi PNL este o dreaptă unită, modernă şi puternică, care să aibă ca ţel comun „eliminarea pesedismului clientelar, a sinecurilor şi a căpuşelor de partid”, transmite un comunicat PMP. „Rotativa guvernamentală a arătat un PNL capitulat total în faţa PSD”.

„Cea mai mare susţinere, din 2014 în prezent, PSD a avut-o de la ... Klaus Iohannis. Rotativa guvernamentală a arătat un PNL capitulat total în faţa PSD, sub atenta coordonare a preşedintelui Klaus Iohannis. Actuala stare generată de aceste două partide mamut este absolut nefirească într-o democraţie şi într-un stat de drept: după ce au câştigat alegerile înjurându-se reciproc, astăzi fac front comun”, potrivit unui comunicat.

Potrivit reprezentanţilor PMP, „singura şansă a României de a scăpa de PSD şi PNL este o dreaptă unită, modernă şi puternică, care să aibă ca ţel comun eliminarea pesedismului clientelar, a sinecurilor şi a căpuşelor de partid” .

„Doar aşa putem asigura ţării noastre o dezvoltare bazată pe investiţii, pe reforme necesare, transparenţă în cheltuirea banilor şi mai ales, grijă faţă de banii românilor”, se arată în finalul comunicatului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pmp,
psd,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.