PMP, răspuns pentru Dăncilă: Pactul la care noi aderam astăzi este Romania viitorului fără PSD la putere

Autor: Departamentul Politic Postat la 14 septembrie 2019 27 afişări

Eugen Tomac a declarat, pentru MEDIAFAX, că Viorica Dăncilă trebuie să înţeleagă faptul că singurul lucru pe care îl poate face PSD pentru bunăstarea românilor este să treacă în opoziţie. El a precizat că pactul la care aderă PMP este „România viitorului fără PSD la putere”.

„Dăncilă trebuie sa înţeleagă ca singurul lucru bun pe care îl poate spune şi propune în această perioadă este intrarea în opoziţie a PSD. Bunăstarea românilor o va putea aduce un Guvern care va fi capabil din prima zi să le comunice românilor că este în stare să construiască autostrăzi, să pună pe picioare sistemul de sănătate şi să investească în educaţie pentru a combate analfabetismul funcţional şi da o perspectiva de viitor sigură tuturor copiilor din aceasta ţara”, a afirmat Eugen Tomac, pentru MEDIAFAX.

Liderul PMP a adăugat că „pactul la care noi aderam astăzi este România viitorului fără PSD la putere”.

Premierul Viorica Dăncilă a propus, vineri, un pact între partidele politice din România, în care acestea îşi iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetăţenilor şi că nu vor tăia pensiile şi salariile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TOMAC,
PACT,
DĂNCILĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.